Over ons

Wij zijn gewoon BeterGevel

Wie is BeterGevel?

Over BeterGevel

Sinds 2012 produceert BeterGevel kunststof kozijnen van het merk Rehau en levert aan de zakelijke markt. BeterGevel is een organisatie die doet wat het zegt en zegt wat het doet.

We zijn een team van enthousiaste medewerkers waar de kwaliteit van het produceren van de kunststof kozijnen bovenaan staat. Wij werken met korte duidelijke lijnen en een team van werkvoorbereiders staan dagelijks voor u klaar om u te woord te staan. Vanuit ons volledig geautomatiseerde fabriek te Enkhuizen (N-H) leveren wij onze kunststof kozijnen met ons eigen transport door het hele land. Dit resulteert in snel schakelen en korte en betrouwbare levertijden.

Het voordeel van onze eigen productie is dat we alles in eigen hand hebben, waardoor de kwaliteit van de producten gewaarborgd is. Bovendien wordt de flexibiliteit hierdoor flink vergroot, aangezien het veelal om maatwerk gaat. Met behulp van moderne machines en toegewijde medewerkers wordt alles vakkundig en met zorg vervaardigd, aan de hand van uw wensen.

Het meeste bekende voordeel van de kunststof kozijnen is dat er weinig onderhoud nodig is. Het schilderen van de kozijnen behoort tot de verleden tijd. Maar daarnaast zijn er nog meer voordelen van kunststof kozijnen. Een ander voordeel van kunststof kozijnen is de goede isolatiewaarde waardoor u energie kunt besparen en bovendien een goede geluidsisolatie. Ook wat betreft inbraakpreventie zijn kunststof kozijnen een goede keuze. Daarnaast hebben kunststof kozijnen een lange levensduur en zijn ze recyclebaar.

Wil jij ons team komen versterken? Bekijk dan onze vacatures

Vacatures

Flexibiliteit

Naast ons assortiment standaard producten zullen wij altijd rekening houden met uw wensen en kijken waar maatwerk mogelijk en nodig is.

Kwaliteit

De kunststof kozijnen die wij produceren zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en worden vervaardigd uit profielen met een CE keurmerk.

Snelheid

Doordat wij beschikken over jarenlange praktijkervaring en in eigen beheer produceren, kunnen wij zeer snel op uw wensen inspelen.